Artikler – Oktober 20212021-12-21T15:09:52+01:00

Artikler – Oktober 2021

29.oktober 2021

Fra maskinfabrik til solution provider

fredag 29. oktober 2021|

Årets sidste virksomhedsbesøg for Erhverv Hjørrings medlemmer foregik torsdag hos JS Proputec i Hjørring. Medejer og administrerende direktør Anders Rytter Madsen var vært og fortalte inspirerende om virksomhedens forvandling fra maskinfabrik til solution provider og senest som first mover i branchen med en IoT-løsning til digital overvågning af pumperne ude hos kunden.

29.oktober 2021

Potentialerne bør udnyttes optimalt

fredag 29. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Erik Høgh-Sørensen, der er ny spidskandidat i Hjørring for Dansk Folkeparti.

27.oktober 2021

Hvor skal virksomhederne finde plads

onsdag 27. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Thomas Nielsen.

27.oktober 2021

Grøn omstilling er udgangspunkt for SF

onsdag 27. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Jørgen Bing, der er spidskandidat for Socialistisk Folkeparti.

25.oktober 2021

En fælles vision for udvikling af handelen

mandag 25. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Jørgen Haldrup, hvis ansvarsområde er handel.

25.oktober 2021

Hjørring som en grøn naturkommune

mandag 25. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Louise Hvelplund, der er spidskandidat for Enhedslisten.

22.oktober 2021

Det maritime og den grønne omstilling

fredag 22. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Per Christensen.

22.oktober 2021

Øget indsats for grønne iværksættere

fredag 22. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Nicklas Gjedsig, der er spidskandidat og eneste opstillede for Alternativet.

20.oktober 2021

Opkvalificering afhjælper arbejdskraftmangel

onsdag 20. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Frank Tronborg.

20.oktober 2021

Ene mand mod magtfuldkommen kommune

onsdag 20. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Carsten Medum Andersen, der er spidskandidat for den nye liste ”Hjørring for alle”.

18.oktober 2021

Erhvervschef-stafet overdrages 1. november

mandag 18. oktober 2021|

Hjørring Kommunes erhvervsservice og virksomhedsservice bliver lagt sammen fra 1. januar 2022. For at give medarbejdere og ledelse i den nye enhed bedst mulige rammer for at få lagt sporene for fremtiden, overtager Ole Bendix 1. november ledelsesansvaret for den kommunale erhvervsservice fra Bo Geertsen, der bliver direktør for Erhverv Hjørring.

18.oktober 2021

Mobilitet er vores fælles grundlag

mandag 18. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Peter Hvilshøj.

18.oktober 2021

En mere borgernær og effektiv kommune

mandag 18. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Andreas Huus Andersen, der er spidskandidat for Nye Borgerlige.

14.oktober 2021

At sætte de rigtige mennesker sammen

torsdag 14. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Lasse Gram Pedersen.

14.oktober 2021

Vi må kunne gøre det bedre i Hjørring

torsdag 14. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Britta Eckhardt, der er spidskandidat for Kristendemokraterne.

12.oktober 2021

Synliggøre aktiviteter og potentialer

tirsdag 12. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen). I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Karl Henrik Laursen, der er en af to næstformænd i bestyrelsen.

12.oktober 2021

Fortaler for tidligere erhvervspraktik

tirsdag 12. oktober 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Gry Bruun Nielsen, der er spidskandidat for Radikale Venstre.

7.oktober 2021

Udgangspunkt i oplevelseserhvervene

torsdag 7. oktober 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I denne og følgende artikler vil ErhvervsNyt præsentere hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelse. Vi lægger ud med Mette Green Clausen, hvis ansvarsområder tager udgangspunkt i hendes baggrund i oplevelseserhvervene.