Ene mand mod magtfuldkommen kommune

Erhvervspolitisk præsentation: Carsten Medum Andersen, “Hjørring for alle”

Carsten Medum Andersen – spidskandidat for “Hjørring for alle”

Onsdag den 20. oktober 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring.

I denne artikel handler det om Carsten Medum Andersen, der er spidskandidat for ”Hjørring for alle”. Listen er ny og dannet op til dette valg.

Carsten Medum Andersen ikke blot spidskandidat. Han er stifter og eneste navn på kandidatlisten for ”Hjørring for alle”.

Under mottoet ”Det menneskelige først” stiller Carsten Medum Andersen op for at bekæmpe den umenneskelige magtfuldkommenhed, som han gennem 39 års virksomhed som vognmand har mødt hos sin lokale kommune.

Carsten Medum Andersen taler sig gerne varm om store og små urimeligheder. Som for eksempel, at han måtte vente i over fem år på at få en tilladelse til kloakering af sin industrigrund. Og han oplever ingen forståelse hos hverken politikere eller embedsmænd, når han fremsætter ønsker om bedre muligheder for at drive sin virksomhed. Tværtimod føler han sig forfulgt, fordi han taler embedsmænd og politikere midt imod.

Ifølge Carsten Medum Andersen er han slet ikke den eneste virksomhed, der behandles dårligt af Hjørring Kommune. Han er klar med mange eksempler. Og så mener han, at alle virksomheder, der i øvrigt opfører sig ordentlig, bør kunne få arbejde for kommunen.

I hvert fald indtil kulturen i både forvaltningen og byrådet i Hjørring er ændret til det bedre. Og det vil Carsten Medum Andersen arbejde for, hvis han og ”Hjørring for alle” skulle blive valgt.

Endelig vil han arbejde for, at de trafikale forhold omkring Hjørring forbedres, så det er til at komme ind og af byen om morgen og om eftermiddagen. Hellere bruge penge på det end på teater og stadion.

Del denne artikel