Udgangspunkt i oplevelseserhvervene

Mette Green Clausens særlige ansvar i Erhverv Hjørrings bestyrelse

Mette Green Clausen – bestyrelsesmedlem hos Erhverv Hjørring

Torsdag den 7. oktober 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen (læs tidligere artikel).

I denne og følgende artikler vil ErhvervsNyt præsentere hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelse.

Vi lægger ud med Mette Green Clausen. Hendes ansvarsområdet er:

  • Turisme/oplevelseserhverv
  • Kunst og kultur
  • Bosætning
  • Iværksætteri
  • Digitalisering

Det er Mette Green Clausens knap 20 år i ledelsen af Skallerup Seaside Resort, der er fundamentet for, at hun har fået denne rolle i Erhverv Hjørrings bestyrelse. Via sine opgaver i Skallerup har hun fået et bredt kendskab til de udfordringer, der ligger i oplevelsesøkonomien.

Mette Green Clausen har desuden skabt sig et stort netværk i branchen, og det har hun benyttet til at etablere sig som iværksætter og selvstændig konsulent med udgangspunkt i turismeområdet, men efterhånden også bredere for eksempel omkring organisationsudvikling og digitalisering.

Siden 2014 har Mette Green Clausen været medlem af bestyrelsen for Vendsyssel Kunstmuseum, og i sin nye rolle som ”fri fugl” er hun indtrådt i bestyrelsen Skagen Strand Hotel & Feriecenter, ligesom hun er lokal bankrådsformand i Spar Nord.

Hvordan hun i praksis vil varetage sin særlige rolle i Erhverv Hjørrings bestyrelse, har hun endnu ikke noget håndfast bud på udover at hun vil holde sig tæt orienteret om sine områder gennem relevante fora og begivenheder og sammen med bestyrelseskolleger med overlappende ansvarsområder bringe emner på agendaen i bestyrelsen. Hun er i forvejen relativt ny i bestyrelse og vil sammen med de øvrige medlemmer bruge den kommende tid til at skabe en arbejdsform, der kan give Erhverv Hjørring fornyet dynamik og gøre erhvervsforeningen yderligere værdiskabende for medlemmerne.

Og så vil Mette Green Clausen i øvrigt være åben som kanal for branchen til Erhverv Hjørrings bestyrelse.

Del denne artikel