Aktuelle nyheder2021-12-22T11:07:19+01:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

14.januar 2022

Ny uddannelse er 100 pct. digital

fredag 14. januar 2022|

Dansk Indretningsuddannelse, DIU, er et nyt og 100 pct. digitalt tilbud om uddannelse til indretningsarkitekt. Bag den nye uddannelse, der er gået i luften fra 1. januar, står Louise Bennedsen fra Hjørring i partnerskab med Sisse Bach fra Svendborg.

12.januar 2022

Velkommen til et aktivt år

onsdag 12. januar 2022|

Godt nytår – og dermed velkommen til et aktivt og spændende år i Erhverv Hjørring. Sådan indleder direktør Bo Geertsen denne orientering om aktiviteterne i Hjørring kommunens førende erhvervsforening i 2022.

5.januar 2022

Arbejdskraft, klimamål og infrastruktur

onsdag 5. januar 2022|

Borgmesterens nytårstale til erhvervslivet er et traditionelt indslag på Erhverv Hjørrings nytårskur. Men nu er nytårskuren aflyst med henvisning til corona-situationen. I stedet skriver Hjørrings Kommunes nyvalgte borgmester, Søren Smalbro, en nytårshilsen til erhvervslivet.

4.januar 2022

Også i det nye år: Viden, netværk og indflydelse

tirsdag 4. januar 2022|

I en nytårshilsen skriver Erhverv Hjørrings formand, A. Neil Jacobsen, at erhvervsforeningens virke i det kommende år igen vil være præget af Erhvervs Hjørring værdiord: Viden, netværk og indflydelse. Fra starten af året vil Erhverv Hjørrings bestyrelse i dialog med medlemmerne definere en række mærkesager for erhvervsforeningen.

15.december 2021

En ny fase i Erhverv Hjørrings udvikling

onsdag 15. december 2021|

Et nyt år nærmer sig. Erhverv Hjørrings aktive og engagerede bestyrelse har udarbejdet strategi for 2021-2025 samt uddelegeret ansvarsområder til alle bestyrelsesmedlemmerne. Denne proces er gennemført for at styrke Erhverv Hjørrings erhvervspolitiske virke og for at klargøre os til en ny fase i Erhverv Hjørrings udvikling med afsæt i vores værdiord: Viden, netværk og Indflydelse.

14.december 2021

Business Hjørring – nyt navn og nye muligheder

tirsdag 14. december 2021|

Hjørring ErhvervsCenter udsender onsdag d. 15. december sit sidste nyhedsbrev – i fællesskab med Erhverv Hjørring. Det gode og tætte samarbejde mellem erhvervsforening og kommunens erhvervsservice fortsætter, dog mere adskilt end hidtil.

9.december 2021

Ping-pong om attraktion ved Rubjerg Knude Fyr

torsdag 9. december 2021|

Projektgruppen bag flytningen af Rubjerg Knude Fyr har offentliggjort et nyt projekt, ”Rubjerg Knude Fyr + Underværk”. Det er et underjordisk formidlingscenter inklusive en udsigtsplatform i selve klinten. Men hvordan er vejen fra skitse til projekt? Det spilles der ping-pong om mellem Underværkets tre interessenter – projektgruppen, kommunen og Naturstyrelsen.

9.december 2021

Corona-aflysning af reception for Bo Geertsen

torsdag 9. december 2021|

Den planlagte reception for den afgåede erhvervschef/erhvervsdirektør Bo Geertsen fredag den 10. december er aflyst. Det sker af hensyn til coronasituationen. Kommunaldirektør Tommy Christiansen beklager aflysningen, men benytter lejligheden til at takke Bo Geertsen for mange års virke som erhvervschef/erhvervsdirektør.

8.december 2021

Mørtelværk i Vrå først med miljødeklaration

onsdag 8. december 2021|

VM Mørtel i Vrå har som det første mørtelværk i Danmark fået udarbejdet en EDP-deklaration efter anerkendte internationale standarder. Det betyder, at virksomheden nu kan dokumentere sine produkters indvirkning på miljøet i de forskellige faser af produktets livscyklus og dermed styrker sin position i byggebranchen, hvor bæredygtighed er er stadigt voksende tema.

8.december 2021

Vi skal løfte Hjørring i fællesskab

onsdag 8. december 2021|

Femhøje Festival skal løfte kulturlivet i Hjørring til et nyt og bredere niveau. Det er visionen hos Godthardt & Partners – alias Sanne Godtliebsen og Rikke Ejsenhardt. De to kreative og erfarne eventskabere appellerer til, at erhvervslivet i Hjørring bakker op om den nyskabte festival, der finder sted den 16. juli næste år på Hjørring stadion.

DEL DENNE SIDE!

Go to Top