Aktuelle nyheder2021-12-22T11:07:19+01:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

26.september 2022

Skarpere fokus på den grønne omstilling

mandag 26. september 2022|

Hjørring kommune skal opleves som en grøn kommune. Det skal gælde for både de eksisterende virksomheder og for nye med lyst til etablere sig. Det er hovedårsagen til, at Grøn Omstilling er udpeget som en af Erhverv Hjørrings mærkesager. Per Christensen er leadperson i Erhverv Hjørrings bestyrelse for mærkesagen Grøn Omstilling.

26.september 2022

Stor efterspørgsel på ledere og specialister

mandag 26. september 2022|

Kim Tornby har travlt. Han driver kommunens eneste headhunter-virksomhed, Jysk Rekruttering. Og han oplever lige nu mange virksomheder, der kommer til ham for at få hjælp til at finde de bedst egnede kandidater til især specialist- og lederstillinger. Det er især indenfor energisektoren og i forbindelse med den grønne omstilling, Kim Tornby har travlt lige nu.

6.september 2022

Arealer til etablering og udvidelse

tirsdag 6. september 2022|

Hjørring skal være attraktiv for erhvervslivet. Det skal være muligt både at etablere virksomhed og at udvide eksisterende virksomheder. Og det kræver, at der er et godt udvalg af tilgængelige erhvervsarealer. Sådan har det ikke været i Hjørring. Derfor har Erhverv Hjørring valgt ”Erhvervsarealer” som en mærkesag.

25.august 2022

Ambitiøst forslag omkring arbejdskraft

torsdag 25. august 2022|

Alle i den produktive alder i Hjørring kommune skal være på vej i arbejde eller i (efter)uddannelse. Det er målet, og det skal sikres via en trepartsaftale mellem kommunen, erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne. Sådan lyder et forslag fra Erhverv Hjørring, der har Kompetent Arbejdskraft som en af sine mærkesager.

19.august 2022

Initiativpris til Inger og Jørn Ussing

fredag 19. august 2022|

Erhverv Hjørrings Initiativpris 2022 er tildelt Inger og Jørn Ussing. Overrækkelsen af prisen fandt sted i forbindelse med Erhverv Hjørring Business Get-Together fredag i haven ved Amtmandsboligen i Hjørring.

19.august 2022

Networking og tankevækkende inspiration

fredag 19. august 2022|

Uformel networking omkring lækker mad og drikke efterfulgt af tankevækkende inspiration omkring emnet ”Morgendagens forbruger” var ingredienser I Erhverv Hjørrings efterhånden traditionelle Business Get-Together i haven bag Amtmandsboligen i Hjørring.

10.august 2022

Erhvervslivet partner i klimaprojekt

onsdag 10. august 2022|

En 86 pct. CO2-reduktion i 2030 i forhold til 1990 er det ambitiøse mål for Hjørring Kommunes projekt ”Den store klimarejse”. Partnerskaber med lokale erhvervsvirksomheder skal medvirke til at virkeliggøre ambitionen.

3.august 2022

Nye holdninger, værdier og adfærd

onsdag 3. august 2022|

Morgendagens forbruger – det er Bettine Ortmanns emne som gæstetaler ved Erhverv Hjørrings Business Get Together den 19. august. Bettine Ortmann vil fortælle om de vigtigste tendenser og forbrugerstemningen lige nu og vil give et bud på, hvordan vi som forbrugere kommer til at ændre vores holdninger, værdier og adfærd i fremtiden. Ved Business Get Together uddeles desuden Erhverv Hjørrings Initiativpris.

1.juli 2022

Hjem fra fabrikken …

fredag 1. juli 2022|

I en sommerhilsen fra direktøren skriver Bo Geertsen om trusler og muligheder - globalt og lokalt. Han ønsker Erhverv Hjørrings medlemmer en god sommer og glæder sig til et gensyn til Business-get-together den 19. august.

28.juni 2022

Erhverv Hjørring optimerer sin indsats

tirsdag 28. juni 2022|

Ved at optimere indsatsen omkring seks mærkesager vil Erhverv Hjørring tilføre øget værdi til medlemskabet af Hjørring kommunes største erhvervsforening. De seks mærkesager er lige højt prioriteret og vil stå øverst på agendaen, når Erhverv Hjørring er talerør for erhvervslivets interesserer.

DEL DENNE SIDE!

Go to Top