Erhverv Hjørring – Erhvervslivets foretrukne netværk

Er din virksomhed ikke allerede med i netværket?

MELD DIG IND HER – NEMT OG HURTIGT

Nils Træholt,

Adm. direktør, Med24

”Det er rigtigt stærkt, at vi har et samlet erhvervsnetværk med så mange medlemmer. Det er med til at knytte erhvervslivet sammen i hele kommunen.”

Rene Dalgas,

Iværksætter og organisationstræner

”Som iværksætter har det været fantastisk at være medlem af Erhverv Hjørring. Arrangementerne har givet god inspiration og viden ifm. opstarten af egen virksomhed og medlemskabet har udvidet mit eksisterende netværk og skabt gode muligheder for samarbejde med andre erhvervsdrivende.”

Lotte Hørsel,

Erhvervskundechef, Nordjyske Bank

”Årets Nytårskur og Business Get-togetherarrangementet er alene i sig selv hele medlemskontingentet værd. Det er uformelt, inspirerende, og så er der super gode muligheder for at knytte nye kontakter.”

Jan-Iver Christiansen,

Direktør, Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning

”Erhverv Hjørrings nyhedsmail og øvrig information giver mig et godt indblik i, hvad der sker på det erhvervsmæssige område, ikke kun i Hjørring kommune men også regionalt og nationalt.”

Berit Rosander Madsen,

Iværksætter og fysioterapeut

”Som iværksætter er det et fantastisk tilbud at få et gratis medlemskab i ét år. Det er med til at give nye kontakter, og arrangementerne giver god mulighed for ny viden og inspiration.”

Lars Klinkby,

Direktør, EXPO-NET

”Det stærke erhvervsnetværk i Erhverv Hjørring, hvor der er god mulighed for sparring, skaber arbejdspladser og vækst i kommunen. Måske den mest oversete vej til at få øget beskæftigelsen og tiltrukket flere til vores landsdel.”

Berit Odgaard Christensen,

General Manager, Blue Water Shipping

”At Erhverv Hjørring har en bestyrelse med engagerede erhvervsfolk, der uden betaling trækker læsset og arbejder målrettet for optimale vilkår for erhvervslivet, er rigtig flot og vigtigt at bakke op om – også derfor er vi medlem.”