Erhverv Hjørrings prisoverrækkelser

Hvert år uddeler Erhverv Hjørring 2 priser til virksomheder, der har udmærket sig indenfor henholdsvis initiativ og iværksætteri.

Initiativprisen

Erhverv Hjørrings initiativpris gives til en særlig initiativrig virksomhed eller person i Hjørring kommune, som har opnået markante resultater til gavn for erhvervsudviklingen, og som fremstår som det gode eksempel for andre.
Initiativprisen uddeles ved Erhverv Hjørrings årlige generalforsamling.

Formålet med uddelingen er at:
– Hædre en særlig initiativrig, engageret eller markant virksomhed/person.
– Skabe synlighed og opnået markante resultater til gavn for erhvervsudviklingen.
– Synliggøre Erhverv Hjørring som den der sætter dagsorden for erhvervspolitiske forhold og synliggør Hjørring kommune som en dynamisk erhvervskommune.

Potentielle prismodtagere:
– Virksomheden/personen fremstår som et eksempel for andre i Hjørring Kommune.
– Virksomheden har evt. opnået markante resultater til gavn for beskæftigelses- og erhvervsudviklingen og er en attraktiv arbejdsplads for sine medarbejdere.
– Virksomheder/personer der med succes har gennemført enkeltstående aktiviteter, som Erhverv Hjørring ønsker at påskønne.

Vurderingskriterier
– Alle typer virksomheder/personer kan komme i betragtning
– Virksomheden skal i sit sidst offentliggjorte regnskab have positivt resultat og fremgang i enten omsætning eller bruttofortjeneste
– Virksomheden skal være drevet i Hjørring Kommune.

Indstilling og bedømmelse:
Erhverv Hjørrings bestyrelse vurderer potentielle prismodtagere og udpeger prismodtageren.

Iværksætterprisen

Erhverv Hjørrings iværksætterpris gives fortrinsvis til en særlig initiativrig person/ iværksætter, som ved etablering af egen virksomhed eller ved overtagelse af bestående virksomhed, har opnået markante resultater til gavn for virksomheden, beskæftigelses- og erhvervsudviklingen og en attraktiv arbejdsplads for sine medarbejdere.

Virksomheden fremstår med sine resultater som et eksempel for andre virksomheder i Hjørring Kommune.

Virksomheden må gerne have været i drift i nogle år.

Iværksætterprisen kan desuden, i særlige situationer, gives til virksomheder, foreninger eller personer, der med succes har gennemført enkeltstående aktiviteter som Erhverv Hjørring ønsker at påskønne. F.eks aktiviteter i relation til eksportaktiviteter, IT, vækst, synlighed/kendthed, opfindelser, uddannelse, kulturelle aktiviteter, m.v.

Iværksætterprisen uddeles, hvert år i november, når Erhverv Hjørring og Hjørring ErhvervsCenter opererer under Global Entrepreneaurship Week i uge 46 (tidligere “Iværksætteruge”/ uge 47).