Artikler – November 20212021-12-21T15:10:28+01:00

Artikler – November 2021

26.november 2021

Har du modet til at blive selvstændig?

fredag 26. november 2021|

Har du modet til at blive selvstændig? Det var det overordnede spørgsmål, som blev stillet til de studerende fra EUC Nord ved årets StartUp Event i atriumsalen på EUC Nord i Hjørring. Eventen omfattede også orientering om iværksætterkonkurrencen DYNAMIC StatUp Challenge samt en engagerende beretning om iværksætter-virksomheden Zliide med udspring i Hjørring.

26.november 2021

Årets iværksætterpris til Urban-Hald

fredag 26. november 2021|

Lasse Hald og Daniel Urbaniak, iværksættere bag gulv-leverandøren Urban-Hald Aps, modtog torsdag Erhverv Hjørrings Iværksætterpris 2021. Prisen blev overrakt af Mette Green Clausen, bestyrelsesmedlem i Erhverv Hjørring, ved årets Start-Up Event på EUC Nord i Hjørring.

23.november 2021

Erhvervspolitikken opgraderes

tirsdag 23. november 2021|

Det nyvalgte kommunale styre i Hjørring vil opgradere erhvervspolitikken. Et umiddelbart synligt udtryk bliver, at det hidtidige arbejdsmarkedsudvalg nu også får erhverv tilføjet som resort med navnet Arbejdsmarkeds-, erhvervs- og uddannelsesudvalget. Det bliver med 1. viceborgmester Per Møller (K) for bordenden.

18.november 2021

Edison-projekter med grønt tema

torsdag 18. november 2021|

325 elever fra 6. og 7. årgang fordelt på 90 hold har pitchet innovative idéer ved dette års lokalfinale i Projekt Edison under overskriften: ”Klima – hvordan kan du gøre en forskel?”. Førstepladsen gik til 6.x fra Horne skole. Som noget nyt blev der også uddelt en pris for ”Bedste grønne idé” sponseret af Erhverv Hjørring DYNAMIC, som også har klima og bæredygtighed i fokus.

17.november 2021

Vi er her stadig…

onsdag 17. november 2021|

Som tidligere udmeldt vil Hjørring Kommunes erhvervsservice (Hjørring ErhvervsCenter) og Jobcentrets Virksomhedsservice blive lagt sammen fra 1. januar 2022. Navnet på den nye organisering bliver Business Hjørring. Der arbejdes på højtryk med den nye organisering af ’Business Hjørring’ - men vi står stadig til rådighed for erhvervslivet, ganske som vi plejer.

12.november 2021

Hæderfuld indsats for lokal erhvervsfremme

fredag 12. november 2021|

Ved Dansk Erhvervsfremmes Årsmøde blev Bo Geertsen, tidligere direktør/erhvervschef for Hjørring ErhvervsCenter og nuværende direktør for Erhverv Hjørring, hædret med tildeling af æresmedlemsskab af Dansk Erhvervsfremme. Æresmedlemsskabet gives for Bo Geertsens ”langvarige og anerkendelsesværdige virke i Dansk Erhvervsfremmes bestyrelse samt en lang og hæderfuld indsats for lokal erhvervsfremme."

10.november 2021

Erhvervspolitik i god og munter tone

onsdag 10. november 2021|

Bibliotekssalen i Metropol var tirsdag eftermiddag fyldt med Erhverv Hjørring-medlemmer, der var nysgerrige efter at høre spidskandidaternes holdninger til erhvervspolitik blot en uge før kommunalvalget. De fik en sober debat med enkelte spidse udfald, som det hører sig til i politik – myndigt og muntert ledet af journalist Søren Wormslev.

9.november 2021

Succesvirksomheder fra Hjørring

tirsdag 9. november 2021|

Tre ud af fire priser i konkurrencen for nordjyske virksomheder, Succesvirksomhed 2021, er gået til virksomheder fra Hjørring. Bag kåringen står Spar Nord og BDO. Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 i Region Nordjylland blev Erik Lytzen A/S. Supervin blev kåret som regionens digitale frontløber, mens Fjordbak Byg, vandt prisen i jobskabelseskategorien.

5.november 2021

Et grønnere erhvervsliv er en fælles opgave

fredag 5. november 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Arne Boelt, nuværende borgmester og spidskandidat i Hjørring for Socialdemokratiet.

5.november 2021

Hjørring har unikke muligheder

fredag 5. november 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Søren Smalbro, der er spidskandidat i Hjørring for Venstre.

3.november 2021

Mød kandidaterne inden du stemmer

onsdag 3. november 2021|

På tirsdag får du chancen for at møde spidskandidaterne til kommunalvalget i Hjørring Kommune. Erhverv Hjørring arrangerer nemlig sit traditionelle erhvervspolitiske valgmøde. Det foregår i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring fra kl. 15 til 17. Erhverv Hjørrings formand, A. Neil Jacobsen, opfordrer medlemmer til at deltage.

3.november 2021

Grønt perspektiv i planer og udvikling

onsdag 3. november 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne artikel er den sidste i rækken og handler om bestyrelsens næstformand Dorte Hovaldt.

3.november 2021

Et sundt erhvervsliv er en af samfundets grundpiller

onsdag 3. november 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Per Møller, der er spidskandidat i Hjørring for Det Konservative Folkeparti.

1.november 2021

Rekruttering afgørende for de maritime erhverv

mandag 1. november 2021|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har besluttet at uddelegere tematiske ansvarsområder til de enkelte medlemmer af bestyrelsen. I en række artikler præsenterer ErhvervsNyt hvert enkelt medlem og vedkommendes særlige rolle i bestyrelsen. Denne gang handler det om Lise Bjørn Jørgensen.

1.november 2021

Vi skal trække flere mennesker til kommunen

mandag 1. november 2021|

Spidskandidaterne og deres syn på erhvervspolitik op til kommunalvalget den 16. november præsenteres i en serie artikler i ErhvervsNyt. Det sker som optakt til Erhverv Hjørrings medlemsarrangement Erhvervspolitisk Valgmøde 2021 den 9. november i Bibliotekssalen i Metropol i Hjørring. I denne artikel handler det om Erik Krage, der er ny spidskandidat for Lokallisten.

Go to Top