Årets iværksætterpris til Urban-Hald

Erhverv Hjørring hædrer ny virksomhed med store potentialer

Lasse Hald (til venstre) og Daniel Urbaniak får Erhverv Hjørrings Iværksætterpris 2021 overrakt af Mette Green Clausen, bestyrelsesmedlem hos Erhverv Hjørring.

Fredag den 26. november 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Lasse Hald og Daniel Urbaniak, iværksættere bag gulv-leverandøren Urban-Hald Aps, modtog torsdag Erhverv Hjørrings Iværksætterpris 2021.

Prisen blev overrakt af Mette Green Clausen, bestyrelsesmedlem i Erhverv Hjørring, ved årets Start-Up Event på EUC Nord i Hjørring.

I sin tale til Lasse Hald og Daniel Urbaniak sagde Mette Green Clausen blandt andet:

”Urban-Hald, med Lasse og Daniel ved roret, har på kort tid formået at etablere en spændende, ny virksomhed med store potentialer.

I har begge kørt som paramedicinere, hvor I kørte sammen, og tankerne om virksomheden langsomt voksede frem. Siden drev I virksomheden ved siden af arbejdet som paramedicinere, ja faktisk dobbelt-jobbede I helt frem til sommer i år. Nu arbejder I begge på fuld tid i virksomheden og har allerede fire ansatte.

Urban-Hald har arbejdet strategisk i opstarten af virksomheden. Man har bl.a. truffet det strategiske valg, at man vil indrette ubemandede showrooms, hvor kunderne kan se, mærke og få information om produkterne, som dernæst kan købes online. På den måde optimeres forretningen, og der kan handles hurtigt.

Det første showroom er etableret pr. 1. november på Læsøvej i Hjørring. Næste showroom er allerede i tankerne.

Vi i Erhverv Hjørring synes, at denne indsats er fantastisk flot og værd at sætte pris på, og vi ønsker jeg alt mulig held og lykke fremover. Vi glæder os til at følge Urban-Halds videre udvikling!”

Du kan læse hele Mette Green Clausens pristale her.

Del denne artikel