Erhvervspolitik i god og munter tone

Fyldt sal til Erhverv Hjørrings traditionelle valgmøde

Onsdag den 10. november 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Bibliotekssalen i Metropol var tirsdag eftermiddag fyldt med Erhverv Hjørring-medlemmer, der var nysgerrige efter at høre spidskandidaternes holdninger til erhvervspolitik blot en uge før kommunalvalget.

De fik en sober debat med enkelte spidse udfald, som det hører sig til i politik – myndigt og muntert ledet af journalist Søren Wormslev.

Hirtshals Havns udvidelse med den nødvendige finansiering eventuelt via opstilling vindmøller var dagens varmeste emne. Af debatten kan konkluderes, at der fortsat både er uenighed og usikkerhed om emnet.

Men i øvrigt kom både de 11 kandidater i panelet og spørgerne fra salen vidt omkring i det lokalpolitiske spektrum. Blandt de emner, som fyldte mest ud over Hirtshals Havn, kan nævnes nye uddannelser i Hjørring, boliger til studerende, bymiljøer, bosætning, arbejdskraft, turisme, udbud af erhvervsgrunde, kommunal sagsbehandling – ja sågar atomkraft.

Og så var alle, så vidt det kan bedømmes, indstillet på et godt samarbejde i det kommende byråd uanset flertal og indehaver af borgmesterkæden.

Del denne artikel