Hæderfuld indsats for lokal erhvervsfremme

Bo Geertsen udnævnt til æresmedlem af Dansk Erhvervsfremme

Bo Geertsen med det synlige bevis på æresmedlemsskabet af Dansk Erhvervsfremme.

Fredag den 12. november 2021

Ved Dansk Erhvervsfremmes Årsmøde i København den 28.-29. oktober 2021 blev Bo Geertsen, tidligere direktør/erhvervschef for Hjørring ErhvervsCenter og nuværende direktør for Erhverv Hjørring, hædret med tildeling af æresmedlemsskab af Dansk Erhvervsfremme.

Æresmedlemsskabet gives for Bo Geertsens ”langvarige og anerkendelsesværdige virke i Dansk Erhvervsfremmes bestyrelse samt en lang og hæderfuld indsats for den lokale erhvervsfremme”.

Æresmedlemsskabet blev tildelt af formanden for Dansk Erhvervsfremme, Peter Bo Andersen:

”Både som menigt medlem, senere som bestyrelsesmedlem og nu som Formand for Dansk Erhvervsfremme, har jeg og mine kolleger rundt om i Danmark haft stor glæde af at have Bo Geertsen i vores midte. Der er en kolossal forskel på danske virksomheders lokale rammevilkår, afhængigt af om de ligger centralt inden for Ring 3 i hovedstaden, eller hvis du befinder dig ved den nordlige del af Vesterhavskysten, eller et sted midt imellem. Den viden og den balance Bo altid har formået at bringe ind i vores drøftelser om erhvervslivets velbefindende, og det sætter jeg uhyre stor pris på. I DEF er vi kede af at slippe Bo, og at vi har tildelt ham et æresmedlemskab – det taler jo næsten for sig selv”, udtaler formand Peter Bo Andersen.

Æresmedlemsskabet sikrer Bo Geertsen en fortsat kontakt til foreningen via invitationer til arrangementer, generalforsamlinger osv. – alt sammen uden beregning.

”Danske Erhvervsfremme har for mig – i alle mine år som direktør/erhvervschef for Hjørring ErhvervsCenter – været et vigtigt nationalt forum, hvor jeg har sat stor pris på erfaringsudveksling samt netværks- og kontaktskabelse på nationalt niveau. Desuden har jeg efter bedste evne også arbejdet for varetagelse af nordjyske interesser på den nationale bane. Det har været spændende at være med, og så oven i købet at blive tildelt æresmedlemsskab af Dansk Erhvervsfremme, det blev jeg både overrasket og stolt over”, siger Bo Geertsen.

Dansk Erhvervsfremme er en landsdækkende, politisk uafhængig netværks- og medlemsorganisation for lokale erhvervsfremmeaktører.

Del denne artikel