Artikler – Marts 20212021-12-21T15:06:06+01:00

Artikler – Marts 2021

29.marts 2021

Billigere uden at slække på kvaliteten

mandag 29. marts 2021|

Blæksprutten skal kunne levere hjemmepleje i mindst samme kvalitet som konkurrenterne – herunder de kommunale hjemmeplejer – og til en billigere pris. Det er baggrunden for, at virksomheden med domicil på Frederikshavnsvej i Hjørring har gang i udviklingen af en app, som skal registrere køreruterne og den faktiske tid, som medarbejderne bruger hos borgerne.

29.marts 2021

Hjørring lokker med jobmuligheder

mandag 29. marts 2021|

Flyt til Hjørring – der er gode jobmuligheder, også for højtuddannede, og så er det et fantastisk sted at bo. Det er i korthed budskabet i Husker du-kampagnen. Og det er også det budskab, som vil blive serveret, når kampagnen har premiere på en online-event den 29. april.

25.marts 2021

Initiativprisen 2021 går til Color Line

torsdag 25. marts 2021|

Color Line modtager Erhverv Hjørrings Initiativpris 2021. Den aktuelle anledning er opførelsen af Color Lins store logistikcenter i Hirtshals sidste år. Hæderen blev overbragt virtuelt til direktør Henrik Renneberg, Color Line, af Erhverv Hjørrings næstformand, arkitekt Dorte Hovaldt på erhvervsforeningens online generalforsamling onsdag.

25.marts 2021

Et barskt år – men også meget lærerigt

torsdag 25. marts 2021|

2020 har været et barskt år for alle, ikke kun i Danmark, men i hele verden. Såvel personligt som professionelt, men der er nogle positive ting, som vi kan tage med os, fastslog direktør Peter Hvilshøj, formand for Erhverv Hjørring, i sin beretning på erhvervsforeningens generalforsamling.

25.marts 2021

Degradering af erhvervsservice i Hjørring

torsdag 25. marts 2021|

”Erhvervsservice i Hjørring kommune degraderes i kommunens forslag til en ny struktur.” Det sagde Peter Hvilshøj, formand for Erhverv Hjørring, da han i sin beretning på erhvervsforeningens generalforsamling omtalte forslaget til en ny form for erhvervsservice i Hjørring kommune fra 2022.

25.marts 2021

Erhverv Hjørring udvider bestyrelsen

torsdag 25. marts 2021|

På den årlige generalforsamling, der i år blev afviklet virtuelt, udvidede Erhverv Hjørring sin bestyrelse via en ændring af vedtægterne. Det gav plads til, at varehuschef Jørgen H. Petersen, A-Z, kunne vælges som nyt medlem. Dermed er også detailhandlen repræsenteret i bestyrelsen. Ny i bestyrelsen er også Frank Tronborg, som FH Nordjylland har udpeget som arbejdstagernes repræsentant.

22.marts 2021

Ud af corona-krisen med digital omstilling

mandag 22. marts 2021|

Med et tilskud fra Omstillingspuljen på 750.000 kr. forbereder Dana Cup opbygning af en ny digital platform, der skal udvikle forretningsgrundlaget for den store fodboldevent i Hjørring. "Vi vil udnytte det omfattende internationale netværk, vi har opbygget gennem mange år og flytte vores website op på et nyt niveau til gavn for hele lokalsamfundet," siger direktør Jette Andersen, Dana Cup.

15.marts 2021
  • digitalisering

Personlig service på den rigtige platform

mandag 15. marts 2021|

Optimal personlig service skal være den faktor, der skiller V∙Kysten ud fra konkurrenterne i branchen for udlejning af sommerhuse i det nordvestlige Vendsyssel, siger Vivi Schlie, der startede bureauet i Hirtshals i 2018. Men driften af forretningen er helt afhængig af en digital platform, og det har taget sin tid at få sådan én op at stå.

8.marts 2021

Den digitale kanal vokser eksponentielt

mandag 8. marts 2021|

Vores nye webshop vokser eksponentielt med nærmest en fordobling af salget fra måned til måned. For eksempel lå vi i februar på index 215 i forhold til januar, fortæller direktør Viggo Krath, Jysk Firmatøj, i denne artikel i ErhvervsNyts serie "Udvikling via digitalisering".

5.marts 2021

Nu står Kenneth på mål for Keatech

fredag 5. marts 2021|

Kenneth Stenild har skiftet livet som professionel fodboldspiller ud med en karriere som partner i Keatech i Hjørring. Han er desuden salgschef i virksomheden, der udvikler og sælger GPS tracking. ”Min opgave er at opbygge en salgsorganisation for at opnå vores mål, at vi med udgangen af 2021 har fordoblet antallet af køretøjer, der er koblet op på Keatechs system,” siger Kenneth Stenild.

1.marts 2021

Robot skal finde de helt rigtige biler

mandag 1. marts 2021|

En kontorrobot, der kan gennemtrawle nettet, finde de helt rigtige biler og gøre klar til en handel. Det er, hvad Michael Riisager har ambitioner om at finde til sin virksomhed Cars by Riisager. Det handler denne artikel om i vores tema-serie "Udvikling via digitalisering".

1.marts 2021

Hacker bombede Ditte Kim tilbage til start

mandag 1. marts 2021|

En hackers forsøg på svindel via Instagram er årsag til, at Ditte Kim Andersens iværksætter-projekt er bombet tilbage til start. Et års målrettet profilering via Instagram er tabt, og Ditte Kim Andersen sidder tilbage med en bitter frustration over både hackeren og Instagram.

Go to Top