Personlig service på den rigtige platform

Den digitale løsning har været afgørende for nyt udlejningsbureau

digitalisering

Vivi Schlie har fra starten arbejdet med at finde den helt rigtige digitale platform til sit nye udlejningsbureau.

Mandag den 15. marts 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Optimal personlig service skal være den faktor, der skiller V∙Kysten ud fra konkurrenterne i branchen for udlejning af sommerhuse i det nordvestlige Vendsyssel, siger Vivi Schlie, der startede bureauet i Hirtshals i 2018.

Men driften af forretningen er helt afhængig af en digital platform, og det har taget sin tid at få sådan én op at stå.

”Der gik nok et års tid med at få det rigtige bookingsystem på plads. Ikke bare skal vores kunder kunne booke via vores hjemmeside, men hele vores virksomhed skal integreres digitalt med de portaler, som står for en stor del af udlejningen i både Danmark og Tyskland,” siger Vivi Schlie.

Med den rigtige platform på plads arbejder Vivi Schlie nu med at øge virksomhedens synlighed på nettet.

”Vi arbejder med SEO, search engine optimizing, dvs. med tilpasning af tekster, så søgemaskinerne får øje på os og placerer vores site højt oppe i kundernes søgninger. Desuden er vi aktive på både Facebook og Instagram med opdateringer, der fremhæver kvaliteterne ved vores huse og vores fantastiske område i det hele taget,” siger Vivi Schlie.

Et af målene er at flytte så meget som muligt af virksomheden over på V∙Kystens egen hjemmeside, da det vil give V∙Kysten en bedre indtjening.

V∙Kysten har kontor i egen ejendom på Nørregade i centrum af Hirtshals.

”Det betyder noget, at vi er fysisk synlige og tilgængelige for kunderne – både lejere og udlejere. Vi kan mærke, at flere og flere kommer af sig selv, hvilket vidner om, vi har et godt koncept . Men i begyndelsen var det da hårdt arbejde at gøre sig kendt som en ny virksomhed i markedet,” siger Vivi Schlie.

Under normale forhold er omkring 80 pct. af V∙Kystens gæster fra Tyskland. Corona-nedlukningen har naturligvis ændret på det.

”Danskerne har heldigvis i stigende grad fået øje på, hvor dejligt det er at holde ferie her i Vendsyssel, og tendensen har holdt sig her i starten af 2021, hvor vi har haft rigtig mange udlejninger i vinterferieugerne og mange reservationer i påsken,” siger Vivi Schlie.

Hun glæder sig som nyetableret over, at hendes virksomhed har fået en bonus-omsætning på et område, som hun slet ikke havde forventet. Nemlig som formidler af boliger til vikarer i områdets virksomheder.

Desuden har det aktuelle høje niveau af sommerhushandler også været en fordel for V∙Kysten.

”De nybagte ejere af sommerhuse er ofte interesserede i at supplere økonomien gennem udlejning, og vi har haft den glæde, at vi er blevet anbefalet fra flere sider,” siger Vivi Schlie.

Del denne artikel