Artikler – Februar 20212021-12-21T15:05:31+01:00

Artikler – Februar 2021

25.februar 2021

Grøn omstilling – det starter lokalt

torsdag 25. februar 2021|

Den 9. marts afholder Erhverv Hjørring arrangementet ”Grøn omstilling i din virksomhed”. Det gør vi, fordi grøn omstilling er et vigtigt fokusområde for alle virksomheder, og fordi Danmark internationalt kan skabe forretning på det grønne område. Men det starter lokalt – i din og i min virksomhed. Det skriver Erhverv Hjørrings næstformand, arkitekt Dorte Hovaldt, i dette indlæg.

24.februar 2021

Hybridbutikker er fremtiden

onsdag 24. februar 2021|

Hybridbutikker er fremtiden for detailhandlen. Altså kombinationen af en fysisk butik og en webshop. Det er Joan Gade overbevist om. Derfor åbner hun om få uger en spritny webshop, så hendes butik for børnetøj, Seeds, er at finde både i Brinck Seidelins Gade i Hjørring og på nettet. Det handler vores første artikel i tema-serien "Udvikling via digitalisering" om.

23.februar 2021

Øget produktivitet og konkurrencekraft

tirsdag 23. februar 2021|

I en kommende artikel-række "Udvikling via digitalisering" i vores nyhedsmail ErhvervsNyt vil vi sætte spot på digitalisering gennem virksomhedsportrætter. I artiklerne vil vi fortælle om en række virksomheders arbejde med og veje til øget produktivitet og konkurrencekraft via styrket fokus på det digitale område, skriver erhvervschef Bo Geertsen, Hjørring ErhvervsCenter.

17.februar 2021

Kontant tilbud til dig som iværksætter

onsdag 17. februar 2021|

Er du iværksætter? Vil du udvikle din virksomhed? Har du svært ved at finde pengene til at tilegne dig de nødvendige kompetencer? Så er Iværksætterpuljen et godt tilbud. Via denne pulje kan du få op til 25.000 kr. til at skaffe ny viden, der kan løfte din virksomhed.

15.februar 2021

Når der åbnes, skal det være for alvor

mandag 15. februar 2021|

Selvfølgelig længes vi efter, at restriktionerne ophæves. Og det er godt, at det nu overvejes at åbne samfundet mere. Men når vi åbner, skal det være for alvor, så forretningerne kan planlægge langsigtet og ikke frygte for, at der kommer endnu en nedlukning, siger formanden for Hjørring Handel, Ole Søndergaard.

10.februar 2021

Renoveret og med grønt certifikat

onsdag 10. februar 2021|

Der er ingen gæster, så derfor er Skaga Hotel i Hirtshals lukket for tredje gang i coronaperioden. Men nedlukning har ikke betydet passivitet. Der er gennemført yderligere renovering, og ikke mindst har hotellet fået et Green Key Certificate - et internationalt miljøcertifikat, som vil styrke positionen i markedet overfor især tyske og norske gæster.

5.februar 2021

En ny indgang til smedefaget

fredag 5. februar 2021|

Casper Egelund er ordblind og har haft en svær vej gennem skolen og diverse virksomhedspraktikker. Men så mødte han smedefaget i praktik hos Vestkajens Maskinværksted i Hirtshals. Det viste sig, at Casper elskede at svejse. Og nu han via EGU (Erhvervsgrunduddannelse) fundet vejen til at blive smed.

3.februar 2021

80 friske millioner til Turf Tank

onsdag 3. februar 2021|

Leasing i stedet for salg. Det er konceptet for Turf Tank i Hjørring. Det kræver kapital, og nu får robot-virksomheden tilført 80 millioner friske kroner fra EKF Danmarks Eksportkredit, Danske Bank, Vækstfonden samt ejerne.

3.februar 2021

Visioner forgår, men Phønix består

onsdag 3. februar 2021|

Med den aktuelle plan om et byggeri af lejligheder på Bispetorvet ovenpå Føtex/Fætter BR-bygningen er endnu en vision om et stort hotel i Hjørring blegnet. Visionerne om en konkurrent eller supplement til Hotel Phønix, Hjørrings ikoniske byhotel siden 1885, har været et fast indslag i den offentlige debat i over 30 år.

1.februar 2021

Friske øjne ind i virksomheden

mandag 1. februar 2021|

Ellen Lisa Schmidt studerer International Virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet. Men en dag om ugen er hun studentermedarbejder hos virksomheden Scan-Tech Handel & Montage i Hjørring. Hvordan Ellen Lisa Schmidt har tilført Scan-Tech værdi og selv fået nyttig viden om ”det virkelige erhvervsliv”, kan du høre mere om på Erhverv Hjørrings webinar ”Viden og friske øjne” den 17. februar.

Go to Top