Artikler – Marts 20222021-12-22T11:50:38+01:00

Artikler – Marts 2022

30.marts 2022

Ser fremad med strategi og mærkesager

onsdag 30. marts 2022|

Aktive medlemmer som deltagere i en mærkesags-event var et nyt indslag i Erhverv Hjørrings generalforsamling tirsdag på Vendsyssel Teater. De traditionelle programpunkter med beretning, regnskab, valg osv. var suppleret med deltagernes aktive involvering i at kvalificere de mærkesager, som bestyrelsen har defineret som de erhvervspolitiske mærkesager, der skal danne grundlag for Erhverv Hjørrings virke.

30.marts 2022

StartUp-vindere efter rekord-deltagelse

onsdag 30. marts 2022|

Software-virksomheden Akkordbogen blev vinder af iværksætterkonkurrencen DYNAMIC Start Up Challenge 2022. På andenpladsen kom endnu et software-udvikler, Time2HR, mens Dansk Indretningsuddannelse fik tredjepladsen. Vinderne blev afsløret og hyldet i forbindelse med Erhverv Hjørrings generalforsamling på Vendsyssel Teater tirsdag.

15.marts 2022

Hvad er vigtigst for medlemmerne?

tirsdag 15. marts 2022|

Bestyrelsen for Erhverv Hjørring har identificeret 12 mærkesager for foreningens arbejde. Men hvordan skal mærkesagerne prioriteres? Og hvad betyder mærkesagerne helt konkret for de enkelte virksomheder? Det er emnet for en event efter Erhverv Hjørrings generalforsamling tirsdag den 29. marts kl. 14.30 på Vendsyssel Teater.

14.marts 2022

Når kælenavnet bliver til firmanavn

mandag 14. marts 2022|

Med Nordsøen Oceanarium som nabo har Kølemadsen A/S ligget på Hirtshals Havn siden 1986. Tre generationer har stået i spidsen for virksomheden siden begyndelsen i 1969, hvor N. L. Madsen reparerede køle og fryseanlæg og ismaskiner fra sin private garage. I dag er det tredje generation af Madsen-familien, Jens Lund Madsen, der er ejer og direktør i virksomheden.

10.marts 2022

Snart udløses spændingen …

torsdag 10. marts 2022|

Vinderne i Erhverv Hjørring DYNAMIC’s store iværksætterkonkurrence – DYNAMIC StartUp Challenge – kåres den 29. marts i forbindelse med vores årlige generalforsamling! Konkurrencen har i år haft rekordmange deltagere. Hele 22 spændende og perspektivrige ansøgninger er modtaget til konkurrencen. Dygtige og kompetente iværksættere står bag.

8.marts 2022

Kommunen som medspiller via dialog

tirsdag 8. marts 2022|

At Søren Homann i dag sidder som formand for Udvalget for Teknik og Miljø i Hjørring Kommune, lå bestemt ikke i kortene forud for kommunalvalget sidste år. Nu sidder Søren Homann med ansvaret for det formentlig mest sagstunge kommunale område overhovedet og har brugt de første par måneder i stolen til at finde sig til rette med ansvaret. Og med mulighederne for at bidrage til at gøre Hjørring kommune til et endnu bedste sted at leve i. Hvilket er Søren Homanns motivation for overhovedet at gå ind i politik.

2.marts 2022

Visit hos Dana Cup, Fortuna og Asii

onsdag 2. marts 2022|

Dana Cup SportsCenter var onsdag ramme om Erhverv Hjørrings Visit-program. Medlemmerne fik en spændende orientering om Dana Cup, der vender tilbage i år efter to år Covid 19-pause, og Fortuna Hjørring samt i tilgift et besøg hos Asii Berthelsen, der er Grønlands bedste kvindelige fodboldspiller, og som nu i fire år har udviklet sit talent på Dana Cup Academy.

2.marts 2022

Kontant opbakning til maritim fagskole

onsdag 2. marts 2022|

Nordsøen Fri Fagskoles nye hjemmeside gik i luften i sidste uge med et tilmeldings-modul. Og allerede mandag fik den nye skole i Hirtshals sin første tilmelding. Netværket Erhverv Hjørring DYNAMIC bakker helhjertet op omkring det nye initiativ. Og opbakningen gav sig kontant udtryk i en check på 30.000 kr., som en overrasket Peter Sundbæk modtog ved et møde i den nye fagskoles domicil i Hirtshals.

Go to Top