StartUp-vindere efter rekord-deltagelse

Flere og flere iværksættere deltager i DYNAMIC StartUp Challenge

Vinderne af DYNAMIC StartUp Challenge 2022 på podiet i Vendsyssel Teater sammen med Jesper Bundgaard Madsen og Lasse Gram Pedersen fra Erhverv Hjørring DYNAMIC.

Onsdag den 30. marts 2022

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring

Software-virksomheden Akkordbogen blev vinder af iværksætterkonkurrencen DYNAMIC Start Up Challenge 2022. På andenpladsen kom endnu et software-udvikler, Time2HR, mens Dansk Indretningsuddannelse fik tredjepladsen.

Vinderne blev afsløret og hyldet i forbindelse med Erhverv Hjørrings generalforsamling på Vendsyssel Teater tirsdag.

Jesper Bundgaard Madsen og Lasse Gram Pedersen fra Erhverv Hjørring DYNAMIC foretog præmieoverrækkelsen og motiverede juryens valg, som skete på baggrund af det hidtil største antal deltagere i iværksætter-konkurrencen.

Her præsenteres de tre vindere:

Førstepræmie: Akkordbogen

Akkordbogen v. Andreas Blomseth Jensen og Klaes Søbert har udviklet en softwareløsning, der håndterer og digitaliserer beregning af akkorder, indgåelse af aftaler om akkord og administration af akkorder.

Løsningen fjerner de mange analoge og manuelle arbejdsgange hos håndværkere, mellemledere og administrativt i fx lønkørsler.

Akkordbogen sælges via forskellige abonnementsløsninger og målgruppen er håndværkere, bygherrer samt 3F og Dansk Industri. Alle opnår massive tidsbesparelse, bedre aftalegrundlag og et objektivt datagrundlag for alle parter.

Løsningen, der er konstrueret med et meget højt niveau af it-sikkerhed, er færdigudviklet og klar til skalering.

Andreas og Klaes har store vækstambitioner såvel omsætningsmæssigt som ansættelsesmæssigt.

Andenpræmie: Time2HR

Time2Hr v. Trolle Klitgård Andersen er en digital løsning, der understøtter datadreven strategisk HR med bundlinjeeffekt.

Bag ved den korte præsentation ligger der en kompleks softwareløsning, der sikrer at HR-data er tilgængelige online for brugerne på alle niveauer i en organisation.

I mange virksomheder har HR-funktionen kun fokus på traditionelle HR-opgaver såsom ansættelser, lønninger og fratrædelser. Det betyder, at mange virksomheder og organisationer ikke har fokus på strategisk HR. Her kan Time2HR hjælpe med at bruge datadrevet HR til at understøtte forretningsudviklingen.

Målgruppen er i princippet alle virksomheder med en vis digital modenhed. I opstartsfasen er Nord- og Midtjylland målgruppe, siden hele Danmark og på sigt sprogmoduler, der gør at løsningen kan sælges internationalt.

Time2HR er endnu på idé-stadiet, men ikke desto mindre er størstedelen af løsningen allerede udviklet.

Tredjepræmie: Dansk Indretningsuddannelse

Dansk Indretningsuddannelse ved Louise Bennedsen, Sisse Bach og Per Bach er et nyt og 100 pct. digitalt tilbud om uddannelse til indretningsarkitekt.

Det betyder, at ikke blot undervisningsformen er digital, men også de værktøjer, som elever skal benytte, er digitale.

Den nye indretningsuddannelse vil lægge vægt på en moderne, kreativ stil med vægt på æstetik, dekoration og materialer suppleret med kendskab til de fysiske og lovgivningsmæssige krav til indretning af ikke mindst erhvervslokaler.

Markedsføringen af virksomheden sker også digitalt via sociale medier. Dels via egne profiler, dels i samarbejde med influencere.

Iværksætterne ser store potentialer på det danske marked, men også vækstmuligheder på udemarkederne, især Skandinavien. Desuden er der et stort vækstpotentiale ved at tilbyde mindre indretnings-kursuser til private folk, som er interesseret for indretning, og som ønsker yderligere viden – primært til eget hjem.

Del denne artikel