Snart udløses spændingen …

Rekordantal deltagere i år i StartUp Challenge for iværksættere

StartUp Challengerne vinderne i 2021. Snart udløses spændingen om vinderne i år.

Torsdag den 10. marts 2022

Vinderne i Erhverv Hjørring DYNAMIC’s store iværksætterkonkurrence – DYNAMIC StartUp Challenge – kåres den 29. marts i forbindelse med vores årlige generalforsamling!

Konkurrencen henvender sig både til iværksættere, der har etableret sig, og iværksættere der har en spændende forretningsidé.

Konkurrencen har i år haft rekordmange deltagere. Hele 22 spændende og perspektivrige ansøgninger er modtaget til konkurrencen. Dygtige og kompetente iværksættere står bag.

Juryen har været på hårdt arbejde. 9 af de 22 iværksættere blev inviteret til at pitche deres iværksætterplaner og forretningsmodeller for juryen, og på baggrund heraf er de tre finalister fundet.

Vi kan godt røbe, at i år er to af de tre finalister etablerede iværksættere, og den tredje har en spændende forretningsidé.

Der er superflotte præmier på spil. Kontante præmier (40.000 til førstepladsen, 20.000 kr. til andenpladsen og 10.000 kr. til tredjepladsen), skræddersyede vækstforløb og gratis plads i iværksættermiljøet GARAGEN, kan der vindes.

Bag konkurrencen står netværket Erhverv Hjørring DYNAMIC, som består af en gruppe engagerede erhvervsfolk, der gerne vil være med til at skabe endnu mere vækst og udvikling i vores kommune.

Med DYNAMIC StartUp Challenge vil DYNAMIC-netværket sætte fokus på Hjørring kommune som en stærk iværksætterkommune. Der er gode muligheder for at etablere sig som selvstændig, og der er rig mulighed for at få hjælp, vejledning og sparring til at realisere sine iværksætterdrømme. Bl.a. kan du også gratis bruge THE DYNAMIC WAY iværksættertest.

Kom og vær med til at kåre de dygtige iværksætter-vindere!

Og som bonus får du store muligheder for at få ny viden, at pleje dit netværk (og måske få nye kontakter) samt få indflydelse på Erhverv Hjørrings erhvervspolitiske arbejde.

Du kan se det samlede program og tilmelde dig HER!

Du skal være medlem af Erhverv Hjørring for at kunne deltage, men du kan hurtigt melde dig ind HER. Det koster ikke alverden, og så betaler du kun for resten af året 🙂

Håber, vi ses!

Med venlig hilsen
Bo Geertsen,
direktør, Erhverv Hjørring

Del denne artikel