Networking og tankevækkende inspiration

Erhverv Hjørring med 150 deltagere til årets Business Get-Together

Fredag den 19. august 2022

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring

Uformel networking omkring lækker mad og drikke efterfulgt af tankevækkende inspiration omkring emnet ”Morgendagens forbruger” var ingredienser I Erhverv Hjørrings efterhånden traditionelle Business Get-Together i haven bag Amtmandsboligen i Hjørring.

Det vellykkede arrangement i det store telt var begunstiget af ideelt sensommervejr. Du kan se fotos fra Business Get-Together 2022 i billedhjulet øverst på siden.

Erhverv Hjørrings formand, A. Neil Jacobsen, indledte med at gøre status omkring Erhverv Hjørring. Efter at have fået erhvervsforeningens struktur på plads oven på skabelsen af Business Hjørring, har bestyrelsen nu definerer seks mærkesager, som skal omsættes i aktiv erhvervspolitik.

Det er Arbejdskraft, Byudvikling, Erhvervsarealer, Grøn omstilling, Iværksætteri og Turisme.

Herefter var det dagens gæst, Bettine Ortmann, der holdt et spændende oplæg om de holdninger, der karakteriserer danskerne, og som virksomhederne bør forholde sig til for at imødekommende forbrugernes krav.

Bæredygtighed, transparens i produkterne, corporate social responsibility, kvindelige værdier fremfor mandlige var nogle af nøgleordene, og det var næppe alle begreber, der flugtede helt med den almindelige opfattelse i forsamlingen. Men inspirerende og tankevækkende var det.

Som afslutning for eventen blev Erhverv Hjørrings Initiativpris overrakt til Inger og Jørn Ussing. Se selvstændig artikel her.

Del denne artikel