Vi skal løfte Hjørring i fællesskab

Appel til virksomhederne om opbakning til Femhøje Festival

Event-skaberne Sanne Godtliebsen og Rikke Ejsenhardt på Hjørring Stadion, som til sommer skal danne ramme om Femhøje Festival

Onsdag den 8. december 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Femhøje Festival skal løfte kulturlivet i Hjørring til et nyt og bredere niveau.

Det er visionen hos Godthardt & Partners – alias Sanne Godtliebsen og Rikke Ejsenhardt. De to kreative og erfarne eventskabere appellerer til, at erhvervslivet i Hjørring bakker op om den nyskabte festival, der finder sted den 16. juli næste år på Hjørring stadion.

Du kan se alt om Femhøje Festival her.

Der er allerede bred opbakning fra en række virksomheder. Men arrangørerne inviterer mange flere til at være med. Der er sponsor-tilbud i mange forskellige størrelser og med et indhold, der kan tilpasses til hver enkelt sponsors behov.

Sanne Godtliebsens og Rikke Ejsenhardts tanker bag Femhøje Festival er at skabe en begivenhed, der appellerer til et bredt publikum.

”Vi har masser af kulturtilbud i Hjørring. Men de henvender sig generelt til et meget modent publikum. Femhøje Festival skal også være for de unge og sådan nogle midt i livet, som os selv, med nutidig musik, streetfood og alt i drinks fra fadøl til champagne,” siger Rikke Ejsenhardt.

Sanne Godtliebsen supplerer:

”Vores vision er på sigt at skabe en flerdages – måske ugelang – festival, der kan slå Hjørrings navn fast, og som kan bidrage til at gøre byen til et endnu mere spændende sted at leve i eller besøge. Ikke mindst for de unge på uddannelserne og dem, der elsker musik og en god fest iøvrigt.

Det må også være i erhvervslivet interesse. Ikke mindst i en tid med mangel på arbejdskraft. Så det er i virksomhedernes egen interesse at bakke op om Femhøje Festival.”

Godthardt (kommer af Godtliebsen og Ejsenhardt) & Partners står ikke alene bag festivalen. Bag sig har de et advisory board af lokale kræfter med direktør Bo Christensen som formand. Øvrige medlemmer er Poul Dørup Olesen (CEO Cre8tek), Roy Linde Hansen (forretningsudvikler), Simon Mejlholm (advokat) og Lars Nielsen (leder af Hjørring Hallerne).

Ved siden af arbejdet med det nystiftede eventbureau og den nye festival i Hjørring arbejder initiativtagerne fortsat på fuld tid. Sanne Godtliebsen som ejer og leder af House & Jeff og Rikke Ejsenhardt som handelschef for Hjørring Handel.

Inden formaliseringen af deres eventvirksomhed i Godthardt & Partners stået bag en række events, hvoraf den mest kendt kendte er StjerneModeshow.

Del denne artikel