RuleStore

RuleStore vandt 2. præmien i Dynamic StartUp Challenge 2017. Vi har spurgt dem om, hvad de har fået ud af at være med i konkurrencen.

Hvad var jeres motivation for at starte egen virksomhed?
Det har været en drengedrøm siden vi fik vores første computer (Commodore 64) tilbage i 1980’erne, og lige siden har jeg villet starte firma sammen med mine brødre. Vi har alle nu mere end 20 års erfaring fra erhvervslivet som lønmodtagere, og har erfaret at vi kunne gøre det bedre – og markedet efterspurgte det vi kunne tilbyde. Den store motivation er at stå op hver dag og glæde sig til at komme i gang. Vi brænder for det vi laver, og vi bestemmer det hele selv.

Hvad fik jer til at deltage i Dynamic StartUp Challenge?
Det var en mulighed for at få syretestet og præsenteret vores tanker og forretningsplaner for en erfaren erhvervsjury.  Desuden gav det mulighed for at få kompetent sparring og rådgivning fra Hjørring Erhvervscenter.

Hvad fik I ud af at være med i Dynamic StartUp Challenge?
Det var en mental ”booster” fordi vi fik et skræddersyet vækstforløb (+ plads i GARAGEN) og sparring med et kompetent og erfarent netværk.

Hvad brugte I pengene til? 
Kontanterne fra 2. præmien (20.000 kr.) blev anvendt til juridisk bistand.

Hvad har I fået ud af vækstguideforløbet med konsulenterne fra Hjørring ErhvervsCenter (og evt. plads i GARAGEN)?
Input og rådgivning omkring offentlige støtteordninger til vækstvirksomheder. Derudover har vi i vores skræddersyet vækstforløb fået sparring og input til vækstplan, segmentering og udrulning. Sidst men ikke mindst har vi fået et større netværk ved at være med i konkurrencen.

Har det givet jer anden værdi at være med i Dynamic StartUp Challenge?
Ja, selvom vi har universitetsuddannelser inden for økonomi og marketing samt mange års erfaring, og vi dermed burde vide det hele, så er der altid nyt at lære, og det er altid givende med nogle nye friske kompetente øjne der ser nogle nye vinkler på din virksomheds område.

Hvordan går det jeres virksomhed nu?
Det går rigtig godt – vi er 100% selvfinansieret, har 2 fuldtidsansatte og 1 deltidsansat samt eksterne konsulenter – og vi har kig på flere ansatte. Vi vækster med 30-40% årligt selv efter et fremragende første regnskabsår for en iværksættervirksomhed. Vi er flyttet i Metropol Skyline hvor vi har vores kontor, og vi har kunder i Danmark og flere lande i Europa.

Vil I anbefale andre iværksættere at være med i Dynamic StartUp Challenge – og hvorfor?
Ja, det er en god måde til at få input og sparring til din ide. Hvis du er blandt vinderne får du masser af hjælp og skrædersyet rådgivning selvom du er helt ”grøn” indenfor iværksætteri.

Hvilket godt råd vil I give til andre nystartede iværksættere eller til dem som overvejer at starte selv?

  • ”Just do it” – efter du har fundet ud af din overordnede forretningsplan
  • Kom ud af busken og få prøvet dine drømme af før det er for sent
  • Vi har et fremragende socialt sikkerhedsnet i Danmark så med uddannelse og erfaring kan det ikke gå helt galt med at blive iværksætter
  • Husk at investorer ikke altid er lykken – man giver køb på ejerskabet og indflydelsen. Vi har været heldige at være selvfinansieret, og det giver en uhørt frihed til at tænke langsigtet og tage de modige valg, der rækker langt ud i fremtiden.

Etablering: 2017

Produkter: Intelligens til personalisering af produkter, priser og processer

Ejere: SugarStore Holding

Antal ansatte: 3

Hjemmeside: www.rulestore.com

Facebook: Nej

Instagram: Nej