Nordic Gourmet Factory

Nordic Gourmet Factory vandt 1. præmien i Dynamic StartUp Challenge 2017. Vi har spurgt dem om, hvad de har fået ud af at være med i konkurrencen.

Hvad var jeres motivation for at starte egen virksomhed?
Vores motivation for at starte egen virksomhed var, at vi gerne ville gøre det vi brænder for – at kunne skabe noget nyt og noget som andre mennesker kan være glade for.

Hvad fik jer til at deltage i Dynamic StartUp Challenge?
Der var ingen tvivl om, at vi skulle deltage i Dynamic StartUp Challenge. Det er et godt lokalt initiativ, som gav os mulighed for at se nærmere på vores forretningsplan. Vi var på det tidspunkt lige startet op, så det var en rigtig god mulighed for os.

Hvad fik I ud af at være med i Dynamic StartUp Challenge?
Det var en rigtig god træning at udvikle vores forretningsplan og give en pitch for dommerne, så vi er blevet skarpe på, hvad der er det vigtige for os. Derudover har vi fået et godt netværk til de andre deltagere, som vi stadig snakker godt med. Og så selvfølgelig den gode præmie, som vi var så heldige at vinde.

Hvad brugte I pengene til? 
Pengene gjorde det muligt for os at foretage os noget nyt. Vi brugte dem på et markedsføringsbureau, altså til at få lavet noget god markedsføring, hvilket vi nok ikke ellers ville have haft råd til.

Hvad brugte I pengene til? 
Vi fik en gennemgang af vores stærke og svage sider med konsulenten fra Hjørring ErhvervsCenter, og det var meget sundt at få gennemgået de forskellige aspekter i virksomheden.

Har det givet jer anden værdi at være med i Dynamic StartUp Challenge?
Vi havde ikke regnet med, at vi ville få så godt et netværk til de andre deltagere i konkurrencen, og dem snakker vi stadig med, når vi møder dem rundt omkring. Derudover har vi fået et kendskab til DYNAMIC netværket og det initiativ de laver. Vi har også fået kendskab til de virksomheder, der står bag DYNAMIC netværket, og det gør også, at vi ved mere om, hvad de forskellige virksomheder laver, og hvordan de gør tingene.

Hvordan går det jeres virksomhed nu?
Det går rigtig godt. Vi vækstede i 2018, så det kører efter vores budget og forretningsplan. Vi er selv startet på fuld tid i virksomheden, og så har vi også ansat de første folk.

Vil I anbefale andre iværksættere at være med i Dynamic StartUp Challenge – og hvorfor?
Ja det vil vi helt klart. Vi kan ikke se hvorfor man ikke skulle være med, så hvis man er iværksætter i Hjørring Kommune, så skal man bare komme i gang med at søge. Det er en rigtig god lejlighed til at få vendt forskellige ting i virksomheden. Vi er meget privilegeret at have sådan et initiativ i kommunen, så det skal man benytte sig af.

Vil I anbefale andre iværksættere at være med i Dynamic StartUp Challenge – og hvorfor?
Det vigtigste er, at man skal gøre det man vil, og så blive ved med at tro på det, for det tager tid at få tingene op at køre. Man skal have tålmodighed og ikke give op, for det kommer ikke fra den ene dag til den anden. Derudover skal man sørge for at have styr på forretningsplan og budgetter.

Etablering: 2017

Produkter: Gourmet Popcorn

Ejere: Tommy Jensen og Michael Kristensen

Antal ansatte: 2

Hjemmeside: www.nocrapgourmet.dk

Facebook: NoCrap Gourmet

Instagram: @NoCrapGourmet