Kompliceret – der er hjælp at hente

EUC Nord tilbyder gratis hjælp til strategisk kompetenceudvikling

Eksempler på de økonomiske kombinationsmuligheder til virksomheder og eksempler på uddannelsesindgange

Torsdag den 7. april 2022

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring

Uddannelse og efteruddannelse kan virke som en jungle at gennemskue for virksomhederne, og de mange tilskudsmuligheder ligger ofte uberørte hen.

EUC Nords Kursuscenter Nord tilbyder at hjælpe virksomhederne – gratis og uforpligtende. Tilbuddet består i. at virksomhedskonsulenter besøger virksomheden og gennemgår de mange muligheder inden for strategisk kompetenceudvikling.

EUC Nord kan tilbyde over 1.000 forskellige kurser i alt fra IT og LEAN til truckcertifikat og rengøring. Men et forløb skal passe til den enkelte virksomhed. Konsulenterne tilbyder derfor at gennemgå alle ansattes profiler i forhold til funktioner og hjælpe med at lægge en plan for kompetenceudvikling.

Derudover assisterer konsulenterne med at undersøge alle muligheder for tilskud så som VEU-godtgørelse, kompetencefonde og lignende. Ofte koster det ikke noget at uddanne sine medarbejdere, men der er til gengæld stensikker gevinst.

Vil virksomheden slippe for alt bureaukratisk bøvl, kan EUC Nord også tilbyde et såkaldt Full-service-koncept, hvor EUC Nord står for hele processen fra tilmelding til ansøgning om godtgørelse og tilskud. Det kan konsulenterne også fortælle mere om.

Interesserede virksomheder kan henvende sig her:
Kursuschef Kasper Boelskifte-Jensen
Telefon: 7224 6770
Mail: kabo@eucnord.dk

Kursuschef Kasper Boelskifte-Jensen

Del denne artikel