Kompetenceudvikling hos os selv

Medarbejder hos Hjørring ErhvervsCenter har gennemført akademiuddannelse

Fredag den 25. juni 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

For Hjørring ErhvervsCenter er det en mærkesag at medvirke til uddannelse og kompetenceudvikling hos ledelse og medarbejdere i de lokale virksomheder.

”Så naturligvis tager vi også vores egen medicin. Den vigtigste ressource vi har, er vores medarbejdere. Det er vigtigt hele tiden at sørge for, at vi er up to date og har de rette kompetencer”, siger erhvervschef Bo Geertsen.

Det er Trine Studsgaard Gleager (foto herover) et aktuelt eksempel på. Ved siden af sit job som kommunikationskonsulent har hun gennem de seneste tre år uddannet sig på UCN Act2Learn i Aalborg og har netop færdiggjort en akademiuddannelse i ledelse.

Trine Studsgaard Gleager, 45 år, er oprindeligt uddannet som markedsøkonom. Hun har været ansat hos Hjørring ErhvervsCenter i 11 år. Det er et ønske om både faglig og personlig udvikling, der har fået hende til at vælge en akademiuddannelse. Du kan læse mere om akademiuddannelsen via linket herunder.

https://www.ucn.dk/kurser-og-videreuddannelser/akademiuddannelser

Også EUC Nord tilbyder akademiuddannelse. Se her:

https://www.kursuscenternord.dk/kursuskatalog/akademiuddannelse/

Hjørring ErhvervsCenter ønsker Trine et kæmpe tillykke med uddannelsen, som er blevet gennemført med et superflot resultat.

Del denne artikel