Erhverv Hjørring Stafetten

Erhverv Hjørring startede, i samarbejde med løbeklubberne LIUF og Havstrygerne samt erhvervsnetværket Erhverv Hjørring DYNAMIC, et nyt initiativ i 2017 – Erhverv Hjørring Stafetten.

Løbet finder sted i foråret i de skønne, grønne omgivelser i Svanelunden og Folkeparken i Hjørring.

Alle kan være med – ikke kun dem, der godt kan lide at løbe. Arrangementet består nemlig både af et stafetløb samt en gå-rute. På gå-ruten går holdet samlet turen, som er tilrettelagt så alle kan være med. Der skal være 4 personer på hvert hold, uanset om man løber eller går.

Efter løbet inviteres deltagerne på mad fra buffet, som serveres i et stort telt i løbsområdet.

Med Erhverv Hjørring Stafetten skaber vi således rammerne om en dejlig aften med frisk luft, motion og hyggeligt samvær med kollegerne fra jobbet, løbekammeraterne, med venner og med familie.

Erhverv Hjørring Stafetten 2018

Fredag den 1. juni afholdes Erhverv Hjørring Stafetten 2018.

Deltagelse koster kr. 875,- inkl. moms pr. hold bestående af 4 personer. I perioden 15. marts – 5. april gives der rabat til medlemmer af Erhverv Hjørring samt løbeklubberne LIUF og Havstrygerne, således at de kan tilmelde sig for kr. 775,- inkl. moms pr. hold.

Udover deltagelse i løbet inkluderer prisen mad fra buffet, som serveres i et stort telt i løbsområdet.

TILMELD DIT HOLD HER

Stor tilfredshed med det nye stafetløb Erhverv Hjørring Stafetten

I maj 2017 deltog 640 løbere og gående i Erhverv Hjørring Stafetten. Og det nye løb fik en god start med mange tilfredse og begejstrede tilbagemeldinger – Læs omtale og se billederne her