Studietur gav viden til konkret handling

NordDanmarks EU-kontor bag DYNAMIC-besøg i Bruxelles

Medlemmer af Erhverv Hjørring DYNAMIC foran Europa-parlamentet i Bruxelles.

Mandag den 10. oktober 2022

Repræsentanter fra netværket Erhverv Hjørring DYNAMIC har efter en intensiv studietur til Bruxelles fået stor indsigt i og viden om EU-systemet, der kan omsættes til konkrete handlinger i egne virksomheder og organisationer.

Netværket havde bl.a. møder med NordDanmarks EU-kontor, Danmarks EU-repræsentation, Dansk Erhvervs EU-kontor, Europa-Parlamentet og EU-kommissionen. Sidstnævnte sted med gennemførelse af tre eksklusive såkaldt lectures, der bl.a. gav dyb indsigt i EU’s konkurrencepolitik, som sorterer under konkurrencekommissær og ledende næstformand i EU-Kommissionen, Margrethe Vestager. Denne lecture blev levende formidlet af en medarbejder med tæt tilknytning til Vestager.

Studieturen var arrangeret i samarbejde med NordDanmarks EU-Kontors direktør og medarbejdere. EU-kontoret er et topprofessionelt sekretariat med kontorer både i Aalborg og i Bruxelles.

EU-kontoret hjælper med EU’s tilskuds- og finansieringsmuligheder. Kontoret støtter innovation og hjælper med at udvikle projekter, finde partnere (eksport, import, projekt) og skabe muligheder internationalt, uanset om man er en offentlig organisation, en uddannelsesinstitution eller en virksomhed.

EU-kontoret er ejet af de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland, Sermersooq Kommune, Professionshøjskolen UCN og Aalborg Universitet. Hører du til her, er EU-kontorets service gratis.

Erhverv Hjørring DYNAMIC giver sine bedste anbefalinger til NordDanmarks EU-kontor og kan kun anbefale, at man gør brug af deres tilbud.

Del denne artikel