Sidste udkald til startup-konkurrence

Iværksætter-virksomheden Entomass har haft stor gavn af at vinde DYNAMIC StartUp Challenge

Mads Juul modtog førstepræmien, da Entomass vandt DYNAMIC StartUp Challenge i 2019

Torsdag den 28. januar 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Det er ved at være sidste udkald for at deltage i den årlige iværksætter-konkurrence DYNAMIC StartUp Challenge. Sidste frist for tilmelding er på søndag den 31. januar.

Fra vinderen i 2019, Mads Juul, lyder en klar opfordring til iværksættere om at deltage.

”Vores virksomhed, Entomass, har haft rigtig stor gavn af præmierne som vinder af konkurrencen. En kontant sum på 40.000 kr. kan man som iværksætter selvfølgelig altid bruge. Men den største gevinst var den konsulent-bistand, som også er en del af præmien.

Vi har fået – og får fortsat – råd og sparring hos virksomhedskonsulent Allan Kiilsholm Petersen fra Hjørring ErhvervsCenter, og det har bidraget til, at Entomass har udviklet sig rigtig godt.”

Entomass, der ligger i Vittrup ved Løkken, producerer proteinholdigt fodertilskud af fluelarver, der lever af organiske affaldsstoffer. Virksomheden udvikler sig støt på både produktions- og afsætningssiden.

DYNAMIC StartUp Challenge 2021 giver nye iværksættere chancen for at få et værdifuldt skub på vej mod succes. Til vinderne er der kontante præmier, der er gratis ophold i iværksættermiljøet GARAGEN, og der er ikke mindst værdifuld sparring med Hjørring ErhvervsCenters konsulenter.

Dynamic StartUp Challenge er åben for tilmelding frem til på søndag 31. januar 2021. Vinderne kåres på Erhverv Hjørrings generalforsamling ultimo marts.

Præmieliste ser således ud:

  1. præmie
    40.000 kr. kontant + 9 mdrs. skræddersyet vækstforløb med tilknytning af vækstguide samt gratis plads i GARAGEN (1 person) fra 1. april – 31. december.
  2. præmie
    20.000 kr. kontant + 6 mdrs. skræddersyet vækstforløb med tilknytning af vækstguide samt gratis plads i GARAGEN (1 person) fra 1. april – 30. september.
  3. præmie
    10.000 kr. kontant + 3 mdrs. skræddersyet vækstforløb med tilknytning af vækstguide samt gratis plads i GARAGEN (1 person) fra 1. april – 30. juni.

Læs alt om Dynamic StartUp Challenge her:

Del denne artikel