Lej et skrivebord for blot en tusse pr. måned

Lytzen Huset tilbyder fleksibelt miljø til både iværksættere og etablerede virksomheder

Lena Lytzen, administrator af Lytzen Huset, foran Hjørrings nye erhvervshus.

Onsdag den 1. december 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Lytzen Huset et nyetableret erhvervshus i Hjørring med muligheder for både iværksættere og etablerede mindre virksomheder.

Erhvervshuset rummede tidligere elektrikerdelen af Erik Lytzen A/S og ejes af Erik Lytzen Holding, der har Lena Lytzen som administrator. Den 1100 kvm store bygning ligger på Barfoedsvej med indkørsel fra rundkørslen Frederikshavnsvej/Ringvejen.

”Vores mål er at skabe et iværksætter- og udviklingsmiljø med mange forskellige brancher, der kan deles om en række faciliteter og skabe synenergier,” siger Lena Lytzen, der først nu er gået i gang med at markedsføre Lytzen Huset efter en længere periode med venten på diverse tilladelser fra myndighederne.

”Vi har brugt tiden til at gøre faciliteterne helt tidssvarende. Grundlæggende er det et hus med høj håndværksmæssig kvalitet, og nu er det moderniseret med blandt andet nye vinduer, der skærmer mod støj og sollys,” fortæller Lena Lytzen.

Bygningen er indrettet med stor fleksibilitet. I den ende er der plads til iværksætteri, i midten alt fra liberale erhverv til handelsfirmaer, og i den anden ende er der plads til en f.eks. håndværksvirksomhed eller en netbutik, der kræver lagerplads.

Markedsføringen er hidtil foregået alene med et skilt ud mod Ringvejen. Et website er imidlertid under forberedelse. Og skulle nogen være interesseret, kan Lena Lytzen kontaktes på mobilen – 6024 2332.

Trods den beskedne markedsføring er fire virksomheder allerede på plads i Lytzen Huset. Det er en ingeniør-virksomhed, et hollandsk handelsfirma, en malermester og et bryghus.

Lena Lytzen fremhæver, at Lytzen Huset tilbyder konkurrencedygtige priser, rigeligt med p-pladser, nærhed til motorvejen, hurtigt internet samt kantine, mødelokaler og arkivrum.

”Og så er vi forhandlingsvillige med hensyn til lejeperioder og til behov for mere eller mindre plads i lejeperioden,” siger Lena Lytzen.

Del denne artikel