Et kæmpeløft til vores projekt

Førstepladsen i DYNAMIC StartUp Challenge har været til stor gavn for tre iværksætter-søstre bag Multi Lift

De tre søstre bag Multi Lift, vinder-projektet i DYNAMIC StartUp Challenge 2020: Fra venstre Kristina, Karoline og Pernille Stærmose Pedersen

Tirsdag den 12. januar 2021

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Sidste års vindere af DYNAMIC StartUp Challenge står nu foran den første fysiske realisering af deres projekt, en prototype af den multilift, som sikrede dem sejren i iværksætter-konkurrencen.

Det skyldes i høj grad den rådgivning, som var en del af førstepræmien, og som vinderne i det forløbne år har fået fra Hjørring ErhvervsCenter.

”Vi har fået enormt meget ud af det, og det gør vi fortsat! Uden vækstguideforløbet havde vi ikke formået at få igangsat det her store projekt,” siger Karoline Stærmose Pedersen, der sammen med sine søstre Pernille og Kristina står bag Multi Lift.

Den kontante præmie på 40.000 kr. kommer i spil nu og skal bruges til produktion af en prototype på den lift, som projektet handler om.

Søstrenes baggrund for projektet er, at de alle tre arbejder i ældre- og handicap-området. Her har de konstateret et behov for en lift, der kan hjælpe både plejepersonalet og borgerne.

De tre iværksættere har således en solid erfaring vedrørende behov og gode idéer til løsning. Til gengæld har de ingen baggrund omkring udvikling af produktion og forretning. Her har de fået støtte af den vækstrådgivning, som er en del af præmien i StartUp Challenge.

Til iværksættere, der overvejer at deltage i DYNAMIC StartUp Challenge, har Karoline Stærmose Pedersen dette råd:

”Kast jer ud i det, hvis I ellers har den rigtige mavefornemmelse omkring jeres produkt. Jeg kan kun opfordre til at deltage i StartUp Challenge og i øvrigt få kontakt til Hjørring ErhvervsCenter. Der er kæmpe hjælp og støtte at finde. Samtidig giver det adgang til et netværk, som giver masser af inspiration.”

Dynamic StartUp Challenge er en konkurrence målrettet iværksættere med målsætning om at udvikle og etablere virksomhed i Hjørring kommune. Der er åbent for ansøgninger frem til 31. januar. Deltager du i konkurrencen, har du mulighed for at vinde op til 40.000 kr., vækstguideforløb og en kontorplads i det innovative iværksættermiljø GARAGEN.

Del denne artikel